Вести

НАСТАВЉЕНА АКЦИЈА КОМУНИКАЦИЈЕ СА ГРАЂАНИМА

Током протеклог викенда одржана је акција комуникације са грађанима, код главне Поште. И ове суботе било је велико интересовање за акцију. Примедбе грађана односиле су се на гужву приликом заказивања прегледа код лекара, комуналну инфраструктуру  на територији МЗ „Хисар“ у виду асфалтирања три улице, осветљења, постављања лежећих полицајаца и замену мобилијара. Постојала је потреба за правним питањима грађана, радом Центра за социјални рад, постављањем монтажног моста у Доњој Јајини.

Велики број анкетираних грађана похвалио је рад градоначелника са поруком да се настави истим темпом. Изражено је задовољство што се највреднији студенти награђују, са лепим примерима колико тај гест значи породицама.

Акцији су присуствовали: Ивана Стаменковић, одборник у Скупштини града Лесковца, Дејан Антић, председник МЗ „Хисар“, Бранкица Стаменковић, председник МО „Коста Стаменковић“, активисти из тог дела града, председник Уније младих Чедомир Стојковић, на челу са потпредседницама ГрО СНС Лесковац Јеленом Коцић и Маријом Јовановић.