Вести

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ЖЕНА

Форум жена Градског одбора Српске напредне странке у Лесковцу данас је поделом цвећа и честитки грађанкама Лесковца честитао Дан жена, 8. март.

Значајну снагу Српске напредне странке чине управо жене, које су посланице, одборнице, председнице савета. Форум жена Градског одбора Српске напредне странке, кроз различите акције и трибине континуирано ради на побољшању положаја жена и њиховом оснаживању, нарочито када су у питању борба против насиља над женама, женско предузетништво, образовање и здравље жена, рекла је Кристина Васиљковић, председница Форума жена ГрО СНС.

Она је истакла да Форум посебну пажњу посвећује социјално угроженим женама, самохраним мајкама и жртвама насиља у породици и да су и на овај дан припремиле скромне поклоне, мали знак пажње корисницама Сигурне куће.

- То су жене које без обзира на све животне изазове показују огромну храброст и снагу да наставе даље и храбро корачају кроз живот, казала је Васиљковићева. Обележавању овог датума придружио се и председник Градског одбора Српске напредне странке у Лесковцу др Горан Цветановић, који је делио руже пролазницама.