Вести

ОДГОВОР ГрО ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ

У свом саопштењу за јавност Градски одбор Демократске странке наводи да би исплаћивање плата и путних трошкова у „нормалним друштвима“  требало да буде, како кажу, подразумевајућа чињеница.

Питамо онда демократе зашто је 2012. године висина дуговања у образовању износила 208.500.000 динара?

Зашто они, за време свог мандата, нису успели да плате ниједан рачун за струју у основним и средњим школама, што је довело до тога да дуг за електричну енергију буде скоро 37 милиона динара?

Поручујемо Демократској странци да грађане Лесковца не интересују увреде које они износе на рачун Српске напредне странке, али да све грађане и те како интересује зашто су дозволили да неизмирена дуговања према ЈКП „Топлана“ за трошкове грејања у школама буду 103 милиона динара,  а према „Водоводу“ као и за превоз ученика и запослених по 10 милиона динара?

Питамо их како то да они који за себе кажу да су „писмени“ нису имали разумевања за ђаке и просветне раднике.

Што се тиче школе у Вучју, подсећамо да је истражним поступком који је покренут у складу са законом утврђено да нема кривичног дела. Судски вештак је у свом налазу констатовао да је плафон урушен услед елементарне непогоде. Напомињемо и да је реконструкција крова ове школе извршена још 2003. године.

Грађани заслужују пристојан и савремени Лесковац, одговорну власт која ће им омогућити да живе као сав нормалан свет, све оно за шта се Српска напредна странка и бори.

На конференцијама за новинаре Градског одбора Српске напредне странке грађани Лесковца могу да се увере  и ко су чланови овог одбора и колики је интелектуални потенцијал којим располажемо.А