Вести

ОДГОВОР ГрО СНС НА САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГрО ДС

Ко другога радо каља, сам обично мало ваља“, стихови су писца Милана Беговића.

Баш ови стихови најбоље илуструју критику Градског одбора Демократске странке Лесковац упућену на рад локалног руководства и градоначелника Горана Цветановића.

Стално понављање неистина везаних за дневнице, службена путовање градоначелника,  као и имовну карту Горана Цветановића, само потврђују некреативност Демократске странке и њеног руководства.

Демократска странка пита грађане Лесковца када су боље живели: да ли сада када је на власти СНС и када се зараде исплаћују редовно, када је град чистији него било када пре, када је само у 2015.  асфалтирано и уређено двадесетак улица и регионалних  путних праваца, реконструисана водоводна мрежа у 14 улица укупне дужине 7 278 метара, направљено 9 дечијих игралишта, поплочано 8 776 квадратних метара тротоара, сређене фасаде на неколико зграда у центру града.

С друге стране, док је Демократска странка била на челу града,  у периоду од 2008. до 2013. године, тешко је набројати све „промашаје“ демократа.

Од неисплаћених рачуна за утрошену електричну енергију и телефонских рачуна који су касније наплаћени судским путем,  до великих инвестиција као што су соларна електрана, „бушотина“,  голф терен и хотел на Пашиној чесми.

Највећи промашај је погрешно спроведена рационализација вишка запослених, од којих је већина враћена на посао уз исплату свих неисплаћених зарада уз судске трошкове и камату,  што је град коштало око 300 милиона динара