Вести

Одговор на лажне оптужбе ДС-а

Представници ДС су јуче на конференцији за новинаре изнели неистине којима су лажно оптужили СНС и локалну власт у Лесковцу за наводно пропадање и посрнуће Лесковца и здравства.

„Млади људи, као и брига о њиховој будућности, заузимају важно место у програму Српске напредне странке“, рекао је Цветановић уз подсећање да је он, након што је преузео функцију градоначелника Лесковца, обновио рад Фонда за младе таленте, а из градског буџета издвојена су значајана средства за стипендирање најбољих студената, спортиста и уметника.

Конференцији за новинаре у седишту Градског одбора СНС-а присуствовао је већи број лекара Опште болнице у Лесковцу, начелници одељења и служби и руководство ове здравствене установе.

Податак да од 100 беба рођених у породилишту лесковачке болнице, 17 не преживи, који је изнет на јучерашњој прес конференцији ДС-а , директор Опште болнице др Небојша Димитријевић и начелник Гиникологије др Драган Крстић окарактерисали су као незнање и ноторну лаж.

Према подацима Института „Батут“ и надлежних државних служби које прате квалитет здравствених услуга, Општа Болница у Лесковцу је међу најбољим здравственим установама у Србији, речено је на данашњој прес конференцији.