Вести

ОДРЖАН ЗАВРШНИ ПРЕДИЗБОРНИ МИТИНГ ГРО СНС У ЛЕСКОВЦУ

Више од 5000 људи присуствовало је завршном предизборном митингу Градског одбора Српске напредне странке у „Плавом павиљону“ у Лесковцу.

Препуна хала на сајмишту била је мала да прими све који су дошли на завршни митинг СНС-а у оквиру кампање за председнички изборе, а велики број оних који су желели да уђу остали су испред дворане.

- У последње три године на иницијативу премијера, наше министарство потписало је 13 уговора са инвеститорима, инвестиције од 310 милиона евра и предвидели смо 8 563 нових радних места на југу Србије у ових 5 управних округа. Не постоји општина у којој министарство привреде не присуствује или не учествује у пројектима. Пре пар дана на економском савету прошао је уговор којим ћемо подржати уговор и преко 100 радних места у оквиру инвестиције у Медвеђи - рекао је Драган Стевановић, државни серетар у Министарству привреде и члан Председништва СНС-

Шеф Едукативног центра Српске напредне странке Милан Стевановић позвао је све чланове и акитивисте странке на пуну мобилност и нагласио да се неће поновити ситуација из 2012. када су се неки успавали верујући анкетама и на крају изгубили изборе у другом кругу.

Власник компаније "Дит'с" Славиша Цветковић најавио је даља улагања и наставак запошљавања, уз подршку државе.

Тамара Павловић је позвала младе да остану у Лесковцу, да уче и да раде како би свој град учинили бољим местом за живот.

Професор историје и мајка четворо деце Ивана Ранђеловић истакла је да због тога што жели бољу будућност за своју децу свој глас даје Александру Вучићу.

Дочекан овацијама и вишеминутним аплаузима и скандирањем, присутнима се обратио и председник Градског одбора Српске напредне странке и градоначелник Лесковца Горан Цветановић.

- Вучић је пун енергије и пуно ради да би свима у Србији било боље. Само прошле године било је преко 2 милијарде евра директих страних инвестиција. Са Александром Вучићем отворили смо 55 нових фабрика и обезбедили 130 хиљада нових радних места. Направљено је 138 километара ауто-пута, изграђено 360 километара нових путева, обновљено 360 школа, амбуланти и болница у 130 градова. Граде се нове фабрике, нови путеви, отварају нове туристичке дестинације. То је тек почетак. Србија се буду и подиже, и нико нас не може зауставити на тим нашем путу. Незапосленост пада из месеца у месец. Велики допринос дали су пензионери којима захваљујем на поверењу које су имали у Александра Вучића. Изађите сви на изборе 2. априла и да победимо заједно - истакао је Горан Цветановић.

На позив првог човека лесковачких напредњака на бину су му се придружили председници општина Јабланичког округа, коалициони партнери, народни посланици из Лесковца, директори јавних предузећа, институција и установа, као и појединци који су постигли запажене резултате последњих година.