Вести

ОДРЖАНА ЧЕТВРТА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЛЕСКОВАЦ

Данас је у сали хотела Бавка одржана четврта изборна Скупштина Гро СНС Лесковац.

На данашњој Скупштини образована је верификациона комисија, усвојен записник са претходне седнице и изабрани делегати за Скупштину Српске напредне странке, и усвојено да ће избор руководства ГрО СНС Лесковац бити спроведен наредне године. Седници је присуствовало 352 делегата који су изабрали 80 делегата за Скупштину Српске напредне странке, што је највећи број делегата на нивоу Републике Србије, поред Новог Сада. Председник Градског одбора др сци. мед. Горан Цветановић говорио је о важности инвестирања у Лесковац од стране Владе и председника Републике Србије и председника Српске напредне странке. Он је такође говорио и о улагањима и инвестицијама које је град Лесковац остварио од како Српска напредна странка руководи градом Лесковцем.

Говорећи о раду ГрО рекао је да све што су СНС и њени руководиоци чинли, како на републичком, рако и на локалном нивоу, од оснивања странке до данас, је допринело да се изграде путеви просперитета и отворе бројне могућности за напредак. „Откако је СНС преузела одговорност за руковођење државом и градом напредак је видљив на сваком кораку, зато што су нашој странци на првом месту људи и стварање бољих услова за њихов живот. Зато смо сваког радног дана, и суботом и недељом са нашим суграђанима, саслушавајући њихове потребе, похвале, евентуалне проблеме и примедбе. Ту смо са свима њима, држимо се неодвојивим везама, јер ми радимо за њих, наш народ, нашу децу, нашу будућност.“ „Наши месни одбори на челу са својим кооринаторима, потпредседницима и председником ГрО; константно спроводе хуманитарне акције, активисти организују посете социјално угроженим породицама донирајући им пакете намирница, средстава за хигијену, одећу, технику, здравствена помагала, школски прибор, а неретко и сама новчана средства.

Све је то прикупљено личним донацијама активиста месних одбора и руководилаца Градског одбора. Константно се подржавају акције уређења јавних површина, фарбање мобилијара, подела пакетића, подела садница...,“ – рекао је он и додао да су и бројни савети ГрО СНС Лесковац изузетно активни. „Подршка грађана о којој сам говорио и сва улагања су доказ да је наша земља на челу са Александром Вучићем на исправном путу. СНС стоји иза свега што грађанима обећа. Наше речи нису празне речи, свака наша реч постане дело, и као што сви знате и као што сте сви могли да чујете свакодневним и преданим радом, променили смо изглед нашег града и сваког села у околини.“

Изборној скупштини је присуствовао и потпредседник Извршног одбора Драган Стевановић. И он се обратио вечерас и казао да му је част што присуствовује једној добро организованој изборној скупштини и нагласио да су резултати остварени у Лесковцу импозантни. "Свима нама остаје да и даље уложемо максималан труд. Велика је одговорност коју имамо због свега што је до сада урађено, због велике подршке председника Александра Вучића. Од Лесковца и Јабланичког округа очекујемо одличне резултате и знамо да ће овај град засијати пуним сјајем у наредном периоду" - рекао је Стевановић.