Вести

ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА ПОД СЛОГАНОМ „СТОП НАСИЉУ“

Данас је Омладина ГрО Српске напредне странке делила флајере под слоганом „Стоп насиљу“ с освртом на циљеве странке и оно за шта су добили поверење грађана.

„Српска напредна странка оформљена је пре више од 10 година са јасним и прецизним циљем, да се земља Србија поведе у позитивном смеру и да свим њеним грађанима буде добро.

Српска напредна странка на томе предaно и одговорно ради и резултати тога видљиви су на сваком кораку. Реализовани су и реализују се бројни пројекти. Ради се на унапређењу инфраструктуре, на изградњи путева, водоводне и канализационе мреже. Изграђене су школе, здравствене установе, значајна су улагања у пољопривреду, културу, у све сегменте живота наших суграђана.

Данас смо се окупили овде како бисмо грађанима Лесковца и Србије показали да смо јединствени у намери да наставимо да радимо за њихову добробит. Српској напредној странци то је приоритет и увек ће бити. На челу са председником Александром Вучићем, Српска напредна странка ће наставити да води Србију у још бољу и стабилнију будућност.

Власт данас дејствује и доприноси развоју читаве земље и  поред бројних саботажа опозиције која спроводи једну рушилачку политику, која подразумева рушење саобраћајних знакова, градилишта, нападе на раднике. Политика опозиције коју спроводе тајкуни Ђилас и Јеремић и фашиста Бошко Обрадовић је политика којом се приказује оно најпримитивније у људима.

Данас, уочи оживљавања протеста, ми питамо наше суграђане да ли желе такву будућност, која подразумева рушење, упадање у јавне инстутуције и нападе на оне који одговорно обављају свој посао, који нападају жене, или желе сигурну и стабилну будућност.  Желимо да поручимо нашим суграђанима да нећемо посустати и повући се пред скуповима које наши неистомишљеници организују зато што знамо колико радимо и колику подршку народа имамо.

Нећемо се повући нити дозволити да они, који немају план, немају политички програм, немају подршку и на својим скуповима привуку свега неколико десетина људи, воде град и тиме га врате више корака уназад.

У Србији и Лесковцу не пролази политика насиља и сукоба, не пролази политика која се спроводи на улици. Власт се не осваја тако, већ законом уређеним поступком и указаним поверењем грађана, а грађани су Српској напредној странци указали велико поверење. Зато и јесмо данас овде, да покажемо да ћемо поштовати вољу грађана и наставити да радимо оно за шта су нас изабрали, не сустајући пред обавезама које нас чекају и пред препрекама са којима се сусрећемо,“ – рекла је Сашка Јовановић, члан Савета Омладине Лесковац.