Вести

ОДРЖАНА ТРИБИНА У БОБИШТУ

Биће још нових радних места, а оно што желим да Вам нагласим јесте да постоји велика шанса да се у Лесковцу отвори нова фабрика, а то је најавио и наш премијер на недавно одржаном митингу у Лесковцу, а потом и у Краљеву – рекао је председник Градског одбора Српске напредне странке и градоначелник Лесковца Горан Цветановић на трибини у Бобишту која је одржана синоћ.

Он је поручио да ова локална власт жели да настави да ради, да завршава оно што је започела , да од Лесковца направи боље место за живот.

„Сви ми окупили смо се вечерас како би подржали Александра Вучића. Окупили смо се вечерас јер без обзира на националност, веру, странку заслужујемо да живимо у уређеној и јакој држави. А таква држава је могућа једино ако је на њеном челу Александар Вучић – додао је Цветановић.

На трибини је говорио и Далибор Јовановић, некадашњи председник Месне заједнице, члан ГрО СПС, и садашњи директор Пољопривредне школе у Лесковцу.

Социјалистичка партија Србије је стала иза једног кандидата, иза Александра Вучића који има снагу и енергију да нас задрши на путу напретка и развоја. Он није кандидат само Српске напредне странке, већ је кандидат нашег народа. На предстојећим изборима једина партија је Србија и то је један од разлога зашто смо сви овде вечарас заједно - рекао је Јовановић.

Великом броју окупљених обратила се и млада Андријана Васић, која се после завршеног факултета у Нишу вратила у своје Бобиште.

Верујем да нисам погрешила, јер видим да Србија сада има лидера који жели да мења Србију и који доприноси да се сви крајеви наше земље развијају равномерно - рекла је Васић.

Међу привредницима који су подржали Вучићеву кандидатуру за председника Србије нашао се и Небојша Павловић, власник предузећа „Фортуна“ и „Фортуна солар“.

„Развијена привреда је основ сваког развијеног друштва. Садашња републичка и локална власт, на челу са Гораном Цветановићем, улажу огромне напоре како би привредни амбијент у Србији и Лесковцу био што бољи - рекао је Павловић.