Вести

ОДРЖАНА ТРИБИНА У БРЕСТОВЦУ

Никада Србија није имала толико посвећеног председника Владе, човека који интерес Србије ставља испред свега осталог. Такав председник државе нам је потребан да наставимо у правом смеру, да се боримо за наш Лесковац, наша села, нашу Србију још брже, јаче и боље - поручио је председник ГрО СНС и градоначелник Лесковца Горан Цветановић синоћ на трибини у Брестовцу.

Обраћајући се становницима Брестовца, Шарлинца, Драшковца, Кутлеша, Доњег Бријања и Међе, Цветановић је рекао да после много турбулентних година Србија коначно може да буде мирна и стабилна земља, земља достојанствених људи, земља лекара, професора, уметника, спортиста, а не тајкуна.

Ниједан премијер није више пута дошао у Лесковац, више пута обишао наше пољопривреднике, наша села него Александар Вучић – додао је председик лесковачких напредњака.

Он је овом приликом подсетио на све што је у претходном периоду урађено у брестовачком крају. Између осталог, поменуо је асфалтирање саобраћајнице која повезује Кутлеш и Драшковац, санирање атарских путева, изграђено је осам километара водоводне мреже према Брестовцу, реновиран је вртић, изграђен спортски терен у склопу школе, реновиран Дом културе, отворена библиотека, услужни центар, завршена је надградња конака цркве Пресвете Богородице и уређено црквено двориште.

Све то је важно за један нормалан и пристојан живот каквом тежимо у сваком делу нашег града. Наравно, да бисмо то у потпуности остварили морамо да наставимо да повећавамо број новоотворених радних места – рекао је Цветановић уз подсећање да постоји велика подршкаАлександра Вучића да се тај циљ оствари.

На трибини је говорила Милица Ранђеловић, мастер филолог француског језика и књижевности.

„Моје одрастање обележила је Србија у транзицији, суочена са бројним проблемима и изазовима. Нисам видела неку шансу за бољитак све до пре неколико година. Једино у Александру Вучићу препознала сам жељу, одлучност и огромну енергију да мења Србију – поручила је Милица са скупа у Брестовцу.

Да на предстојећим изборима заокруже број 6 грађане је позвао и Марко Ранђеловић, професор физичко васпитања, а однедавно и директор ОШ „Бранко Радичевић“ у Брестовцу.

Захваљујући одговорној политици нашег премијера и председника Српске напредне странке Александра Вучића ми данас имамо могућност да улажемо у школе и да наша деца имају боље учионице и боље спортске терене – рекао је Марко Ранђеловић.

На трибини је наступио и Стефан Николић, финалиста телевизијског такмичења „Ја имам таленат“ заједно са својим колегом Александром Златковићем.