Вести

Одржана трибина у Грделици

На вечерашњој трибини у Дому културе у Грделици представљени су кандидати за посланике из лесковачког краја и том приликом је изражена жеља да се Србија очисти од криминала и корупције и да она буде пожељно место за инвеститоре.

Председник Градског одбора др Горан Цветановић поручио је Грделичанима да ће у току ове недеље пољопривредни произвођачи у овом месту добити субвенције од 19 милиона динара и истакао да је ова странка много урадила за бољи живот становника у околини Лесковца.

Посланички кандидат СНС-а, Горан Вукадиновић је казао да су у току преговори са ино партнером да се у делу некадашњег предузећа „Данило Бошковић“ у Грделици, отвори погон за производњу паркета и пелета, чиме ће стотинак мештана добити посао.

Оливера Пешић, посланички кандидат СНС-а, рекла је синоћ да Лесковац може да покрене само долазак великих инвеститора, што ће бити олакшано јер ће Лесковац у року од две недеље добити сертификат као град са позитивним пословним окружењем.

Жарко Богатиновић, секретар ГО СНС-а, осврнуо се на критике у вези водоснабдевања  у Грделици и изградњу хидроелектрене у Новом селу, рекавши да минихидроелектрана представља пројекат добре еколошке праксе, као и да ће бити направљени резервоари са већим капацитетом који ће омогућити доток воде свим становницима Грделице и околних места.