Вести

ОДРЖАНА ТРИБИНА У НАСЕЉУ АНЧИКИ

Има још много тога што треба да урадимо у овом и у другим деловима нашег града. За то нам је неопходна подршка државе, подршка председника попут Александра Вучића.Са њим наша земља има будућност. И наши млади имају будућност. Млади којима се поносимо, као што се поносимо и Аницом и Марином које су вечерас говориле овде и којима не смемо дозволити да бољи живот траже у некој другој земљи - поручио је председник лесковачких напредњака Горан Цветановић на трибини у насељу Анчики.

На трибини се обратио и Зоран Димитријевић, власник предузећа „Керамика“.

„Постоји неколико ствари које из мог угла, из угла једног привредника, сваки кандидат мора да испуни да би био председник државе. Он мора да воли Србију и да жели да ради за Србију, да помогне Србији. Он треба да стално обилази Србију од највећих до најмањих насељених места, да слуша глас народа и привредника. Он мора да допринесе поправљању пословног амбијента, да подигне углед наше земље и да нас спаја са Европом, Русијом и целим светом. Зато је мој избор Александар Вучић, јер једино он испуњава све ове услове и то ћу вам навести на конкретном примеру моје компаније – рекао је Димитријевић.

И Аница Јовић из Братмиловца, ученица четвртог разреда Трговинско-угоститељске школе у Лесковцу која је ове године напунила 18 година свој глас на предстојећим изборима даће Александру Вучићу.

 „Као заљубљеник у туризам могу да кажем да је Србија прелепа земља, земља предивних предела, планина, језера, села.

Земља богате историје и богатог културног наслеђа.

И одувек је била прелепа земља, али је тек последњих неколико година почела да се отвара према свету и привлачи више туриста.

Садашњи премијер Александар Вучић, кандидат за председника Србије, први је започео кампању „Моја Србија“ како би прво ми, домаћи туристи, схватили колико тога лепог може у Србији да се види и да летовањем у нашој земљи можемо да упознамо њене лепоте али и поспешимо развој домаће економије – рекла је млада Аница.

Грађанима који су се окупили на трибини у насељу Анчики обратила се и Марина Димитријевић, студент прве године докторских студија на Природно-математичком факултету у Нишу.

 

„Дуго је Србија била у мраку да би тако брзо могла да се уздигне, да се обнови, да се отараси терета прошлости и закорачи у бољу будућност.Али помаци су већ направљени и важно је да смо на правом путу. Александар Вучић спроводи тешке реформе, знајући да се стабилност, економски раст и бољи живот не постижу преко ноћи, да неће бити лако. Али је једини имао довољно храбрости, довољно жеље и довољно љубави према својој земљи да се упусти у ту борбу – поручила је Марина.