Вести

Одржана трибина у Печењевцу

Александар Вучић једини је препознао пољопривреду као стратешку грану наше економије а вредног и награђеног пољопривредника као базу напретка и просперитета наше земље, рекао је Братислав Пешић, потпредседник градског одбора СНС-а, на синоћ одржаној трибини у Печењевцу.

Он је истакао неке приоритете и кораке који су направљени прошле године, а веома значајни за 2014-ту. То су повећање аграрног буџета, уговор који је потписан са Данском који подразумева  субвенције за воћарску производњу и уговор за производњу лешника потписан са италијанском Владом са 100 одсто реализације откупа.

Бројни су разлози зашто дајемо подршку СНС-у, а један од њих је улазак у отворену борбу против корупције и криминала што је веома значајно да Србија иде даље. Српска напредна странка и Александар Вучић су послали поруку свима да нема људи који су изнад закона, нема поштеђених, нема оних који су изнад институција, бахатог понашања, нема намештања тендера, узимање приовизија и свега онога што смо гледали годинама уназад, рекла је Сузана Станковић Илић, члан Активне Србије, странке која је у коалицији са СНС-ом.

Економија је жила куцавица нашег опстанка и без њеног суштинског опоравка неће бити ни Србије, а све приче биће узалудне. Зато ће наша влада након избора предузети низ мера да привреда српска очиви и крене у реформе. Само јака и снажна држава која зна какве реформе хоће може и жели да буде социјално одговорна. Наш су приопритет нова радна места, запошљавање људи због чега ће Српска напредна странка покренути неколико важних пројеката, истакао је Горан Цветановић, председник лесковачких напредњака.

 На трибини у Печењевцу говорили си у Александра Смиљковић студент, Мирослав Станојевић, економиста и Милош Цветановић, правник, и позвали грађане да 16. марта заокруже број 1.