Вести

ОДРЖАНА ТРИБИНА У ПЕЧЕЊЕВЦУ

„Александар Вучић је доказао да има план, знање, образовање, вољу и енергију да оконча велики посао српске економске транзиције. Али, Александар Вучић није сам. Он има савезнике у том подухвату, а то је народ Србије - рекао је председник лесковачких напредњака Горан Цветановић на трибини у Печењевцу.

Он је истакао да се и локална власту у Лесковцу труди да такву енергију пренесе на све грађане, да од Лесковца направи добро место за живот.

„Ми ћемо се трудити да наставимо са изградњом и развојем наше средине, нашег Лесковца и сва 144 насељена места како би цела наша земља била лепа и уређена држава – навео је Цветановић.

Он је подсетио на најважније ствари које су урађене у Печењевцу и околини. Рекао је да је замењена столарија у Основној школи у Печењевцу, да су реновирани сви тоалети у овој школи, нови изглед добила је и школа у Чекмину, реновирани су Дом културе и здравствене амбуланте у Печењецу и Липовици, интензивно се ради водоводна мрежа од Лесковца ка Живкову и другим местима.

На трибини су говориле две младе девојке, чланице Српске напредне странке, Милица Цакић и Ивана Стојиљковић.

„Мени је част и задовољство да својим залагањем помогнем реализацију идеја и промена које је наш лидер Александар Вучић започео - рекла је Милица.

Ја знам да пуно мојих колега одлази из земље због већих плата и бољих услова за рад,  али бих хтела да поручим да  постоји нада за нас. Наш премијер  и председнички кандидат Александар Вучић каже да је циљ Министарства да се у наредних пет до десет година створи нова генерација младих лекара, врхунских стручњака, који другачије размишљају и могу да замене оне који одлазе у пензију, то нам даје наду - поручила је Ивана Стојиљковић из Разгојнског Чифлука.

На трибини је говорио и Драган Јовановић, пољопривредник из Липовице.

„Морамо да дамо подршку нашем кандидату, будућем председнику Србије Александру Вучићу. Он је прави човек, он разуме проблеме сељака и што је најважније он има визију како да Србију модернизује и развије – рекао је Јовановић.