Вести

Одржана завршна трибина у Манојловцу

Данас је у присутву преко хиљаду људи, у Манојловцу одржана завршна трибина градског одбора Српске напредне странке из Лесковца.

У недељу немате 19 опција, већ само две. Једна опција је опција прошлости, владе коју би формирали тајкуни, а друга – опција Владе Александра Вучића и снажних реформи.

Хоћемо да почупамо корен криминала и корупције, да прехранимо нашу плодну њиву и наставимо са реформама. Србија мора да ради и да се гради, рекао је Зоран Бабић, шеф посланичке групе Српске напредне странке у Скупштини Србије, у обраћању присутним симпатизерима на данашњој конвенцији у Манојловцу.

Председник ГО СНС-а, др Горан Цветановић позвао је бираче да 16. марта заокруже број 1 за Србију будућности, земљу поштених и вредних људи, без корупције и криминала. Поносни смо на чињеницу да грађани Лесковца у нама виде наду и решење проблема са којима се свакодневно суочавају. Ту наду нећемо изневерити, поручио је Цветановић.

Горан Гроздановић, председник Месног одбора СНС-а у Манојловцу, рекао је да је у овом месту много тога урађено у претходних годину и по дана. Он је истакао да је урађен мост код села Градашнице, речно корито у Горњој слатини, очишћена депонија у центру Манојловца, а реновира се зграда Месне заједнице.

 Секретар ГО СНС-а у Лесковцу, Жарко Богатиновић, поручио је окупљенима да позову све пријатеље, рођаке и комшије и у недељу заокруже број 1 и гласају за политику будућности.