Вести

ОМЛАДИНА ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ ПРЕДСТАВИЛА НОВИ ИНФОРМАТОР

Чланови Уније младих Градског одбора Српске напредне странке Лесковац данас су на градском тргу у Лесковцу представили нови, мартовски број СНС Информатора на чијој се насловној страни налази фотографија председника Александра Вучића који је кренуо у обилазак Србије како би разговарао са грађанима и представо резултате рада. Обилазак земље праћен је слоганом „Србија ствара и снове остварује“.
У овом издању гласника Српске напредне странке представљене су међународне активности председника Александра Вучића, односно сусрети са мађарским премијером Виктором Орбаном, председницом Грчке Катерином Сакеларополу, председником Владе Северне Македоније Димитром Ковачевским, емиром државе Катар шеиком Тамим бин Хамадом Ал Танијем.
Наведено и остале странице мартовског броја СНС Информатора представила Зекија Усејиновић, члан Уније младих и осврнула се на СНС Панораму, односно део који се тиче ГрО Лесковац и рекла:
„Чланице Главног одбора СНС Маја Поповић и Милена Поповић Ивановић разговарале су са грађанима и присуствовале активностима Градског одбора. Подељен је нови број „СНС Информатора“. Активисти МО Коста Стаменковић 1 уручили су пакет помоћи породици Младеновић, а активисти МО Коста Стеманковић 2 обишли су две социјално угрожене породице. Резултати рада 100 дана Владе Србије представљени су Лебану, а догађају је присуствовао и градоначелник др Горан Цветановић. Подељено је 259 награда младим талентима на дан Светог Саве. Министар Милош Вучевић посетио је касарну у Доњем Синковцу и разговарао са градоначелником Цветановићем. Министарка Тања Мишчевић обишла је Народни музеј. Министар туризма и омладине Хусеин Мемић посетио је Омладински клуб. На Дан Светог Трифуна, градоначелник Цветановић обишао је винограде породице Николић. У оквиру сарадње немачке организације „ХЕЛП“ и Града на пројекту запошљавања припадника угрожених група, уручена су 22 уговора корисницима.“
Данас је речено и да се у овој броју налази текст о централној манифестацији обележавања 24 године од НАТО агресије одржаној у Сомбору и да је део посвећен и предстојећој Скупштини странке заказаној за 27. мај на којој ће бити изабрани сви страначки органи.