Вести

ОСАМ ГОДИНА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Српска напредна странка данас, 21. октобра, обележава осам година од свог оснивања.

Успели смо да за кратко време постанемо препознатљива странка која је носилац позитивних промена у нашем друштву.

Овај јубилеј Српска напредна странка обележева у времену када има огромну подршку грађана и када заузима одлучујућу позицију у Влади Републике Србије.

Подршка коју смо добили на изборима одржаним у априлу ове године, говори да су грађани у нама препознали људе којима је на првом месту добробит Србије и њених грађана.

Приоритети Српске напредне странке и надаље ће бити довођење инвеститора, отварање нових погона, образовање младих, развој пољопривреде, а све то како би обезбедили  бољу будућност за нашу децу.

Суочавали смо се са бројним изазовима у читавој Србији и у Лесковцу, а за све ово време доказали смо да се наша политика не темељи на лепим речима, већ искључиво на делима.

Смањење броја незапослених за око 5 000 људи, око 50 асфалтираних улица, стабилизација пословања у већини јавних предузећа, реконструкција и изградња водоводне и канализационе мреже, реновирање школа, здравствених установа и значајна промена изгледа града само су неки од наших резултата.

Наставићемо и даље да радимо одговорно на новим инвестицијама, новим запошљавањима, новим улагањима у инфраструктуру града.

 

Захваљујемо свим грађанима који дају подршку Српској напредној странци и њеном лидеру Александру Вучићу, јер без наших грађана и њиховог поверења не бисмо могли да наставимо да радимо на побољшању услова у Србији.