Вести

ОТВОРЕН КЛУБ ОМЛАДИНЕ ГрО СНС ЛЕСКОВАЦ

 

 

Градски одбор Српске напредне странке Лесковац формирао свој Омладински клуб у приземљу зграде у којој су и остале страначке просторије.

На самом отварању Биљана Милошевић, члан Савета за омладину ГрО СНС, истакла је да је ово место на којем ће се убудуће окупљати млади људи, простор у којем ћемо моћи да размењујемо мишљења, реализујемо своје идеје и да се дружимо.

-Наш приоритет је да побољшамо квалитет живота младих, да подстичемо омладинску политику како би  млади људи активно учествовали у креирању друштвених токова - рекла је Милошевић.

Намера је да се у Омладинском клубу Градског одбора Српске напредне странке Лесковац организују садржаји који су интересантни младима. Промоције књига, филмова, организовање акција које за циљ имају пружање помоћи маргинализованим групама становиштва, промовисање здравих стилова живота, очување животне средине.

 

Млади људи чине трећину укупног чланства Градског одбора Српске напредне странке Лесковац. Овде ћемо креирати политику са жељом да та политика допринесе бољем животу младих у граду - истакла је Биљана Милошевића, додајући да је омладина, иначе редовно организују бројне активности, дружења и хуманитарне акције, као и да су сви млади добродошли.