Вести

ОТВОРЕНА ИДЕА СУПЕР ПРОДАВНИЦА

Компанија Меркатор С, која успешно послује у Лесковцу већ 12 година, у насељу Дубочица отворила је свој трећи објекат. Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић и Милош Милошевић, регионални директор компаније Меркатор С су озваничили почетак пословања Идеа Супер продавнице, која се простире на скоро 2000 квадратних метара.

Градоначелник је овом приликом истакао да је одлука компаније Меркатор С да прошири своје пословање још један доказ да је Лесковац град са изузетно повољном пословном климом који се непрестано развија. „Вредни и марљиви људи раде све време, и зато смо и добили сертификат НАЛЕД-а да смо локална самоуправа са позитивним пословним окружењем. Први у региону смо добили тај сертификат из разлога што се граде нове фабрике, нови путеви, водоводна, канализациона мрежа, али и зато што постојећи капацитети компанија које овде раде и добро функционишу у нашем граду шире своје капацитете. Подсетићу вас да после немачког трговинског ланца Лидл,првог ритејл парка британске компаније Капитол парк, Максија, кинеског шопинг центра, Амана, српске компаније јорданског власника, лесковачког Златног трага добили смо још један нови објекат у једном од највећих насеља у Лесковцу, насељу Дубочица. Са постојећим бројем од 165 радника, када додамо раднике који су добили посао отварањем овог објекта, долазимо до 200 радника које ова компанија упошљава. Сигуран сам да ће овај објекат бити радо посећен од стране наших суграђана, што је већа конкуренција онда су и ниже цене, квалитетна је роба, а бржа и ефикаснија услуга.“

Милош Милошевић, регионални директор компаније Меркатор С, истакао је да је Лесковац добио објекат који заслужује са преко 13000 арикала у асортиману, и понудом одељења са свежим производима: месаре, деликатеса, пекаре која има дневну припрему хлеба, те ће купци моћи да се снабдеју свим потребним намирницама на једном месту. Он је додао да је Идеа за потрошаче препремила бројне акције.