Вести

ПОДЕЛА НОВОГ БРОЈА СНС ИНФРОМАТОРА

Данас је на градском тргу промовисан и подељен нови број СНС Информатора. Нови број је представила Гордана Петровић и истакла:

"На насловници новог броја читамо о епској борби председника Републике Србије Александра Вучића за Србију у Њујорку, као и његову изјаву да ми нисмо геноцидан народ. У новом броју можемо читати и о убедљивој победи СНС-а на локалним изборима широм Србије.
У одељку СНС панорама читамо о бројним дешавањима у градовима Србија, па и у Лесковцу. Градоначелник др Горан Цветановић обишао је радове на реконструкцији Опште болнице. Поводом Међународног дана Рома, градоначелнику је уручено признање „Најбољи пријатељ Рома“.Ученици Економске школе и волонтери Канцеларије за младе посетили су Народну скупштину Србије. Нова игралишта изграђена су у насељу Дубочица, на Хисару и у центру града. Градоначелник Цветановић посетио је ЈКП „Грделица“ и разговарао са запосленима. Одржани су Сајам запошљавања, Сајам меда и цвећа, Манифестација „Са технологијом на ти“, пријем за успешне спортисте... На градском тргу, на Врбицу, организовано је дружење за малишане. Најстарија школа у Лесковцу ОШ „Јосиф Костић“ обележила је 170 година постојања. Подељена су ауто-седишта за малишане."
О свему овоме и бројним дешавањима у Србији можете читати у новом броју СНС Информатора.