Вести

ПОДЕЛА СЕПТЕМБАРСКОГ БРОЈА СНС ИНФОРМАТОРА

Чланови Уније младих Градског одбора Српске напредне странке Лесковац су данас, на пет локација, делили најновији број гласила Српске напредне странке, СНС Информатор.

У име Уније младих данас се обратила Јована Јовић, представила странице Информатора у чијем септембарском броју се на насловној страни налази фотографија са манифестације организоване поводом 15. септембра и обележавања Дана српског јединства, слободе и националне заставе када је председник Републике Србије, Александар Вучић, нагласио да не постоји ништа прече од јединства српског народа и рекао да ће српска тробојка увек бити истицана са поносом.

„Листајући септембарски број СНС Информатора може се прочитати о посети председника Вучића Турској, Будимпешти, доласку немачке канцеларке Ангеле Меркел у Београд и о донацији Европске уније у виду 26 возила за пренос вакцина вредној више од 600 хиљада евра. Традиционално, у рубрици Панорама гласила Српске напредне странке налазе се активности општинских и градских одбора током претходног месеца усмерених ка бољем животу свих грађана. Када је реч о Лесковцу можете прочитати о посети чланице Председништва Српске напредне странке и председнице Владе Републике Србије Ане Брнабић нашем граду, обиласку болнице, постројења за пречишћавање отпадних вода, радове на реконструкцији Булевара Николе Пашића и разговору са члановима Градског обора СНС-а. Активисти месних одбора широм територије Лесковца су и овог месеца наставили са обиласком својих суграђана и спровођењем хуманитарних акција и помоћи при уређењу јавних површина те су на Светски дан хуманости уручили пакет са школским прибором ученику првог разреда из социјално угрожене породице, и уредили игралишта у Великој и Малој Копашници, Биљаници и Месном одбору Центар 2. У делу о Лесковцу можете прочитати и да су реконструисане улице Југ Богдана и Раде Свилара, о изградњи Дечјег кутка у насељу Солидарност, уручењу картица Три плус родитељима са троје и више деце, уговора за помоћ угроженим породицама и уговора за финансирање омладинских пројеката“ – рекла је Јовићева данас.