Вести

ПОДЕЉЕН ЈУНСКИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Омладина Српске напредне странке данас је у центру Лесковца промовисала и делила најновији број СНС информатора. Вест која се налази на насловној страни је постављање камена темељца фабрике „3Ф“ у Панчеву, који је постављен у присуству председника Републике Србије Александра Вучића.

 

У овом броју може се прочитати да је председник Вучић присуствовао и отварању логистичког центра „Лидл“ у Новој Пазови чије се отварање у наредним месецима очекује и у нашем граду. Интервју овог броја је интервју са новим градоначелником нашег главног града Зораном Радојичић, у којем он наглашава да му је циљ да се у престоници осети побољшање квалитета живота. Такође, на овим странама можете прочитати и интервју Синише Малог и најаву за повећање плата у јавном сектору. На страни број 9 можете прочитати вест о запошљавању 100 најбољих дипломаца медицинских факултета међу којима се налазе и двоје Лесковчана.

У панорами јунског Информатора и овога пута се нашао Лесковац и градоначелник Горан Цветановић са вестима о пријему грађана, уређењу путне инфраструктуре, пријему најбољих ученика, уређењу игралишта, обележавању дана Народног музеја у Лесковцу, као и са вешћу о вожњи бицикала поводом обележавања Међународног дана физичке активности. Најновији број представила је Ивана Стојиљковић члан омладине Српске напредне странке у Лесковцу.