Вести

ПОДЕЉЕН НОВИ БРОЈ ИНФОРМАТОРА

Данас су активисти Уније младих СНС Лесковац на платоу испред Лесковачког културног центра промовисали и делили нови број СНС информатора.

Испред Уније младих присутнима се обратила Сашка Николић и притом истакла:

„Свакако је најинтересантније прочитати о плану инвестиционих пројеката за развој државе у наредних пет година  под називом „Србија 2025“ који су јавности представили председник РС Александар Вучић и премијерка Ана Брнабић. Поред тога у овом броју су представљени извештаји са  Светског економског форума у Давосу и Светског форума о Холокаусту на којима је учествовао и председник Вучић.“

„Више хиљада Лесковчана изашло је на улице у знак подршке председнику Александру Вучићу након насловница листова „НИН“ и „Данас“. Потпредесница Главног одбора СНС Марија Обрадовић разговарала је са активистима градског одбора. Активисти МО Пва јужноморавска бригада, Раде Жунић, Сува река, Дубочица 2 и 3 и Бобиште поклонили су јелке и украсе малишанима из социјално угрожених породица. Активисти МО Морава, Доње Стопање, Дубочица, Коста Стаменковић учествовали су у хуманитарним акцијама. Савет за друштвене делатности, Унија младих, и МО Почењевце су организовали трибину на тему трговине људима.

Чланови Уније младих су делили СНС информатор. Активисти МО Грделица су садили дрвеће, чланови МО Вучје уредили су парк, а МО Стројковце офарбали мост. Чланице форума жена подржале су традиционалну Кромпиријаду, а активисти МО Доња Слатина и Велика Биљаница прикупили су средства за изградњу два аутобуска стајалишта. Чланови Савета пензионера донирали су шпорет социјално угроженом суграђанину, а чланови МО Вељко Влаховић 1 постељину за болницу. Активисти МО Моше Пијаде поставили су заштитне ограде на стазама и засадили четинаре. Савет за просвету одржао је трибину о вршњачком насиљу,“ – додала је Николићева.

О свему овоме и о многим другим значајним активностима и догађајима из периода за нама можете прочитати у 81. броју СНС информатора.