Вести

ПОДЕЉЕН НОВИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Данас је у центру града, испред лесковачке библиотеке, подељен и промовисан нови број гласила Српске напредне странке од стране активиста и чланова Уније младих.
Нови број СНС Информатора представила је Јелена Миљковић, члан Уније младих, која је казала:
„У новом броју СНС Информатора можемо читати о обележавању Дана државности Србије када је уручено ордење за нарочите заслуге за Србију. Такође је истакнуто да се председник Вучић састао са 60 председника, 80 премијера, 70 министара других ресора, 30 челника и високих званичника светских организација, 90 министара спољних послова, 40 држава је посетио, неке и неколико пута. Централна вест броја јесу резултати, политика остварених циљева, односно дела која говоре – инфлација је најнижа у последњих 50 година, пензије су редовне и повећане за 30 посто, удвостручене су просечне зараде, константан је прилив страних директних инвестиција. У оквиру тог одељка, нашла се и компанија Аптив, која успешно послује од 2019. године у нашем граду и која упошљава више од 5200 радника, коју је и сам председник Вучић отворио. Прошлог понедељка, 7. марта, председник Републике Србије Александар Вучић је боравио у нашем граду, када је у Зеленој зони обишао радове на првој фази изградње фабрике Еренли, а након тога и одржао митинг у Спортско-рекреативном центру Дубочица, који је посетио рекордни број чланова и симпатизера Српске напредне странке.
У феброарском броју наилазимо и на следеће наслове – СНС прва предала изборне листе Републичкој изборној комисији за посланке за парламентарне изборе, расписане за 3. април, као и на чињеницу да је листу „Александар Вучић – Заједно можемо све“ подржало више од 55 хиљаде грађана.
„Идемо да победимо убедљивије него икада“ – назначено је у новом броју овог гласила, где је и приказано првих 30 кандидата за народне посланике међу којима су и неурохирург Даница Грујичић, наш суграђанин Стојан Раденовић, математичар, Јелена Беговић, молекуларни биолог, и многа друга позната имена.
СНС Панорама представља све оне значајније догађаје који су обележили претходни период у свим градовима Србије, међу којима је и Лесковац у чијем одељку можемо читати о томе да су активисти МО Вељко Влаховић 2, Милентије Поповић 2, затим Савета за културу, Савета за туризам и Форума жена помогли су суграђанима хуманитарним пакетима. Град је новчано наградио најбоље ученике и студенте, спортисте, уметнике и младе таленте. Градоначелник је, поводом Међународног дана образовања, одржао састанак са директорима основних и средњих школа. Одржана је Светосавска академија и градоначелнику је уручена Светосавска повеља. Подељено је 7.000 пакетића за малишане са читаве територије града Лесковца. Подељена су ауто-седишта за децу рођену у новембру и децембру 2021. године, а потписан је и споразум о успостављању сарадње у области туризма између Лесковца и Криве Паланке.“
О свему овоме и многим другим догађајима можете се детаљније информисати у новом броју СНС Информатора.