Вести

ПОДЕЉЕН НОВИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Данас су чланови Уније младих Градског одбора СНС Лесковац промовисали и делили нови број СНС Информатора у центру града на тргу.
Нови број представио је Александар Стаменковић, члан Уније младих, и рекао:
„На насловници новог броја можемо читати о повећању пензија за 20,8% и чињеници да ће најстарији суграђани моћи да купују по знатно нижим ценама уз нове пензионерске картице, као и да ће просечна плата у целој Србији 2025. години износити 1000 евра. Даље у гласилу можемо читати да је председник Вучић присуствовао посебној седници Народне скупштине Републике Србије, када је народу представио политику Србије за Косово и Метохију у 10 тачака, као и о резултатима рада првих 100 дана рада Владе Републике Србије, које је председница Владе Ана Брнабић представила у Лебану. Свечаности је присуствовао и градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић.
СНС Панорама представља све значајније догађаје који су обележили претходни период у свим градовима и општинама у Србији. Крај прошле године био је испуњен бројним и разноликим активностима у нашем граду и о њима можемо читати у одељку посвећеном Лесковцу.
Градоначелник Цветановић и министар Марко Благојевић обишли су радове на реконструкцији болнице и изградњи стадиона, два, тренутно, највећа градилишта и пројекта на територији града Лесковца. Активисти Уније младих делили су „СНС Информатор“. У последњих шест месеци, Служба за радиолошку дијагностику опремљена је са два нова скенера и два рендген апарата. Представници Црвеног крста, поводом Православне нове године, поделили су пакетиће деци из самохраних и социјално угрожених породица. Градоначелнику Цветановићу, том приликом, уручен је Златни знак, поводом 145 година рада Црвеног крста. Уочи почетка другог полугодишта, градоначелник је одржао традиционални састанак са директорима основних и средњих школа. Такође, поделио је 103 уговорa о финансирању и суфинансирању спортских клубова и организација укупне вредности 125 милиона динара. Одржана је Светосавска академија, на којој је градоначелнику уручена Светосавска повеља.“
О свему овоме и многим другим догађајима можете се детаљније информисати у новом броју СНС Информатора.