Вести

ПОДЕЉЕН НОВИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Данас је на градском тргу промовисан и подељен нови број СНС Информатора од стране Уније младих и активиста ГрО СНС Лесковац.
Нови број представила је Кристина Стојановић, члан Уније младих:
"У новом броју можемо читати о обележавању Дана државности Републике Србије и одликовању заслужних појединаца, о присуствовању и говору председника Алесксандра Вучића на седници Савета безбедности Уједнињених нација, као и о Међународној специјализованој изложби ЕКСПО 2027 која ће се одржати у Србији и која ће угостити три милиона људи из целог света. Конституисан је нови сазив Скупштине Србије, потврђен је мандат свих 250 народних посланика, између осталог и нашим Лесковчанима Сањи Милошевић и Стефану Китановићу.
У одељку СНС Панорама, читамо о најважнијим дешавањима у градовима и општинама Србије, па тако и о Лесковцу.
Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић одржао је традиционални састанак са директорима основних и средњих школа, предшколских и високообразовних институција, представницима синдиката и школске управе. Завршени су радови на енергетској санацији школе у Губеревцу и на изградњи топловода до ОШ „Васа Пелагић“. За најбоље студенте и средњошколце ромске националности стигли су лаптоп рачунари и таблети. Подељени су пакетићи деци у хранитељским породицама и малишанима који бораве у Служби за педијатрију Опште болнице. Одржана је манифестација „Трг дечије радости - новогодишња чаролија“. Такође, одржан је и ФФА футсал квалификацони турнир. Град Лесковац први је у Србији почео да суфинансира неинвазивне пренаталне тестове."
О свему овоме и многим другим дешавањима у Лесковцу и Србији можете читати у новом броју СНС Информатора.