Вести

ПОДЕЉЕН НОВИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Омладинци СНС-а данас су у центру града делили нови број Информатора и информисали присутне о садржају новог броја.

Данас смо овде како бисмо представили нови број СНС Информатора чија је централна тема посета председника Србије Алексаднра Вучића поплављеним подручјима. Мештанима је поручио да је Србија уз свој народ, да је дужна да им помогне и то ће и учинити.

Интервју броја је са Нелом Кубуровић, министарком правде, која говори о изменама Кривичног законика и увођења доживотне казне затвора за убице деце, трудница и немоћних лица. Она истиче да уколико и једно дете спасимо овим законом, остварили смо циљ.

У оквиру кампање „Будућност Србије“ наглашава се да је приоритет отварање нових радних места, обнова болница и васпино-образовних установа. Председник је у Зајечарском округу разговарао са грађанима о томе колико су задовољни оним што је до сада урађено и саслушао њихове предлоге за будуће активности.

СНС Панорама представља све значајне догађаје који су обележили претходни период у читавој Србији. Одељак о Лесковцу је оно што је за нас најинтересантније, а у њему се говори о отварању тржног центра Капитол парк у нашем граду. Црвени крст Србије уручио је сребрни знак градоначелнику Горану Цветановићу. Народни музеј проглашен је музејом године. Компанија „Јура“ донирала је Дому здравља, Гимназији и ШОСО опрему вредну 20.000 евра. Радимо и даље на подизању еколошке свести, тако да се наставља са акцијама чишћења и уређења јавих површина и поделе страначког материјала.

На крају, морамо поменути и посету делагације Српске напредне странке Републици Кини, која је од стратешког значаја за даљи економски развој и јачање билатералних односа између Кине и Србије,“ – казала је Александра Спасић.