Вести

ПОДЕЉЕН НОВИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Данас је, на платоу испред Робне куће, Унија младих поделила нови број Гласника Српске напредне странке.

Насловница овог броја носи поруку председника Републике Србије Александра Вучића „Француска воли Србију као што је Србија волела њу“. У вези с тим можемо читати о посети француског председника Емануела Макрона и установљеној сарадњи између двају земаља.

Централна тема овог броја јесте ауторски текст председника Александра Вучића за Политику – „Елита и плебс“ у ком председник истиче да је спреман да брани права сваког човека да не буде гажен, пљуван и проглашаван за мање вредног.

Интервју броја је са министром финансија Синишом Малим који каже да су грађани увек на првом месту и у фокусу свих активности које се спроводе и да су велика улагања у инфраструктуру пред њима,“ – каже Јелена Стаменковић испред Уније младих.

„СНС Панорама представља све оне значајније догађаје који су обележили претходни период у свим градовима Србије, међу којима је и Лесковац у ком је председник Градског одбора др Горан Цветановић обишао интерно расељене породице у Дрћевцу и донирао пакете и новчану помоћ. Савет за омладину уредио је центар града, активисти месног одбора Разгојна, Грданица и Смрдан – парк у Грданици, а активисти месног одбора Моша Пијаде 1 – јавну површину. Омладина је делила флајере „Стоп насиљу“ у Грделици и Вучју. Чланови месног одбора Сува река, Јужноморавских бригада и Губеревац донирали су намирнице и средства за хигијену угроженим породицама. Чланице Форума жена учествовале су на Данима јагоде и Данима вишње. У Лесковцу је одржан летњи фестивал, маскенбал, кошаркашки турнир, фестивал фолклора трећег доба и друге манифестације,“ – додала је Стаменковићева.

О поменутим и осталим догађајима можете се подробније информисати у новом броју Гласника Српске напредне странке.