Вести

ПОДЕЉЕН НОВИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Унија младих Градског одбора Српске напредне странке Лесковац данас је, на платоу испред Робне куће делила нови број СНС информтаора. Присутним представницима медија и становницима информатор је представила Бојана Павловић, испред Уније младих:

"На насловној страни се налази најзначајнији догађај – завршетак радова на ауто-путу „Милош Велики“.  На свечаном отварању најмодернијег и најбољег ауто-пута у региону, председник Републике Србије Александар Вучић је рекао да је остварен сан који је наш народ сањао 70 година и истакао да је „Србија од једне од најсиромашнијих земаља пред банкротом, у коју нико није полагао наду, стигла до земље која је у “Financial Time” проглашена за земљу која има највише директних инвестиција у односу на број становника.“

 

У августовском броју можемо прочитати и ауторски текст председника Републике Србије Александра Вучића „Из кнежевих дела засијала је  наша Србија“, као и извештај са састанка са државним секретаром САД Мајклом Помпеом у Њујорку. Поред тога, у овом издању је било речи и о обележавању годишњице „Олује“, као и предстојећој реконструкцији Трга Републике у нашој престоници.

 

Горан Весић, члан председништва СНС-а и заменик градоначелника Београда, је дао интервју за овомесечни СНС информатор у ком је говорио о актуелним дешавањима у главном граду и држави.

 

СНС Панорама представља све најзначајније догађаје који су обележили претходни период у свим градовима Србије, међу којима је и Лесковац. У овом издању поменуте су неке од многобројних страначких активности на нивоу града: чланови МО Сува река, Јужноморавских бригада, Вељко Влаховић 1 и 2, Раде Жунић, Дубочица 3, Милентије Поповић 1 и Марко Црни 1 посетили су социјално угрожене породице; чланице Форума жена подржале су манифестацију Дани вишње, где је и подељен СНС информатор; активисти МО Бобиште, Моша Пијаде 1, Вељко Влаховић 2 и Горње Стопање су уредили јавне површине; Савет за омладину је делио флајере, брошуру 150+ као и страначки часопис. Град Лесковац је организовао посету Аеро клубу „Саша Митровић“, вожњу бицикала са градоначелником и дружење са децом у парку. Деца из хранитељских породица су отишла на летовање о трошку града. Градоначелник је посетио газдинство Срђана Ивановића у Копашници, а поменуте су и саобраћајнице и путеви који су асфалтирани и реконстрисани у протеклом периоду."

 

О свему овоме и многим другим догађајима можете детаљније читати у новом, августовском броју СНС Информатора.