Вести

ПРЕДСЕДНИК ИЗВРШНОГ ОДБОРА У ПОСЕТИ ЛЕСКОВЦУ

„Српска напредна странка није иста као остале странке и контрола која постоји на свим нивоима јасно нас разликује од свих других. Подсетићу вас да смо у априлу освојили 100.000 гласова више него на изборима годину дана раније, али то не значи да је за нас посао завршен. Наш посао је да од првог дана оправдавамо поверење које су нам грађани указали, да радимо и да доносимо резултате који ће показати да поверење није било узалуд – рекао је Дарко Глишић, председник Извршног одбора Српске напредне странке приликом његове данашње посету Лесковцу.

 

Он је додао да његова посета има за циљ да се на лицу места увери шта се ради на терену, да ли посетеје евентални проблеми и, уколико их има, да се они решавају.  

„Данас имамо прве кандидате који излазе на изборе. Говорили су да други крше право и закон, а кандидат који је данас изашао са кандидатуром је управо свих протеклих година злоупотребљавао своју функцију омбудсмана како би себи направио промоцију и личну кампања – навео је Глишић.

Према његовим речима СНС ће се изјаснити почетком наредне године како ће наступити на изборима.

„Сасвим је јасно да на те изборе идемо са циљем да наш кандидат победи у првом кругу, јер само то гарантује политичку стабилност, само то гарантује да ће Србија наставак са успешним реформама и са покретањем Србије ка напред - казао је председник Извршног одбора СНС-а.

Говорећи о раду Градског одбора Српске напредне странке, председник овог одбора и градоначелник Лесковца Горан Цветановић рекао је да у Лесковцу Српска напредна странка има 24 500 чланова.

„Доследно спроводимо политику нашег премијера Александра Вучића, политику која даје резултате. Поверење грађана смо дужни да оправдамо радом и улагањем у све области живота и све делове града. Када сумирамо резултате на крају године види се отварање 1 000 нових радних места, реконструкција школа, реновирање свих амбуланти и доста радова на путној и комуналној инфраструктури. Циљ за следећу годину је да појачамо привредну климу и отворимо што више нових радних места - навео је Цветановић.

 

Председник Извршног одбора Дарко Глишић посетио је данас и Лебане и Власотинце.