Вести

ПРЕДСТАВЉАЊЕ ОДБОРНИЧКИХ КАНДИДАТА

Данас је у просторијама Градског одбора Српске напредне странке одржана конференција за штампу на којој је говорила др Јасмина Ранђеловић, један од кандидата за одборника у Скупштини града Лесковца.

„Листа одборника у Скупштини града Лесковца је састављена методично и детаљно и њена главна предност је у томе што се поред доказаних стручњака и запажених политичара на листи налази велики број младих људи и чак 45,3% жена. Као жени и лекару на специјализацији из гинекологије, изузетно ми је драго што се и моје име нашло на овој листи, посебно због тога што се на њој налазе и младе жене које ће се у наредних неколико месеци остварити у улози мајке, најважнијој улози у животу једне жене.“- рекла је др Ранђеловић.

Она је представила кандидате за одборнице Ану Јанковић Стојановић и Ивану Здравковић, лекаре, и Марију Цветковић и Сању Ценић, учитељице – све четири у другом стању, додавши да ће у наредном мандату све оно сигурно дати свој допринос развоју Лесковца и борби да он остане стабилан град у којем ће младу безбрижно планирати будућност.

Она је истакла је у граду Лесковцу покренут велики број пројеката и активности чији циљ је побољшање демографске слике, оснаживање положаја жена , младих родитеља и младих брачних парова. Неки од њих су финансирање вантелесне оплодње, за треће и четврто дете у породици је обезбеђен бесплатан боравак у вртићима, бесплатни уџбеници за све ученике првог разреда на територији града Лесковца, награде преко Фонда за младе таленте за више од 3000 ученика и студената, реконструкције скоро свих школа на територији града, изградња нових спортских терена и игралишта.

Сања  Ценић се такође обратила речима: „Након завршене средње школе знала сам да ћу одабрати занимање где ће моја примарна мисија бити заштита деце и борба за њихову бољу будућност. Радим у школи, борим се за сваког свог ученика као за своје дете. Оног момента када сам сазнала да ћу постати мама жеља да радим за добробит деце се повећала. Знам да је рад Српске напредне странке усмерен искључиво ка просперитету, развоју и благостању свих наших суграђана. Сазнање да ћу постати мајка дочекала сам срећна и спокојна јер знам да ће моје дете имати лепо и срећно детињство, сигурну и стабилну будућност, да ће одрастати у граду који је постао безбеније, пријатније место за живот, рад и за стварање нових живота."