Вести

Представљен и подељен јунски број СНС Информатора

Данас је у центру Лесковца представљен нови број СНС Информатора.

Чланови Уније младих Градског одбора Српске напредне странке Лесковац окупили су се како би становницима Лесковца уручили јунски број гласила Српске напредне странке у којем су представљени бројне бројне теме и активности.
Пре поделе окупљеним медијима јунски број представила је Емилија Ђорђевић члан Уније младих.

„Централна тема јунског броја је одржавање првог Свесрпског сабора под називом „Један народ, један сабор – Србија и Српска“ који је окупио званичнике на челу са председницима Александром Вучићем и Милорадом Додиком и са овог скупа је послата порука да ће „српско јединство трајати довека“. Даље, листајући стране долазимо до интервјуа са чланом Председништва СНС-а и министром здравља Златибором Лончаром који је истакао да је држава на челу са председником Вучићем унапређење здравтственог система поставила као апсолутни приоритет.

Број је посвећен и активностима председника Српске напредне странке и председника Владе Милоша Вучевића где се говорило о обелажавању Видовдана и 635. годишњице Боја на Косову уприличеном у Крушевцу где је одржана свечана седница Владе Републике Србије.

Када је реч о активностима председника Републике Србије господина Александра Вучића приказана је централна свечаност поводом обележавања Дана МУП-а и Дана полиције на којој је председник истакао да безбедност грађана од пресудног интереса за Србију и да је посао МУПа и полиције увек био и да ће увек бити важан. Говори се и обиласку новоиграђеног Националног тренинг центра у којем је све подређено спортистима. Председник Вучић је приликом обиласка истакао да очекује да спортисти са Олимпијских игара у Паризу донесу намјање десет медаља, те да ће за свако освојено злато уследити награда од 200 хиљада евра.“

Као и у претходним и у овом броју су се нашао Лесковац:

„Никола Бертолини и градоначелник Лесковца др сци. мед. Цветановић обилазили су пројекте реализоване захваљујући сарадњи града Лесковца и ЕУ. У сали Скупштине града градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је представио резултате остварене у првих 100 дана од како је преузео одговорност руковођења градом у петом мандату. Подељени су уговори за финансирање и суфинансирање пројеката из области културе и из области јавног информисања. Изграђене су теретане на отвореном у парку у улици Краља Петра Првог, иза Технолошког факултета и у насељу Солидарност. Завршени су радови на иградњи потпорног зида у улици Делиградска, док се изводе се радови на изградњи водоводне мреже у Печењевцу. Одржана је изложба паса свих раса одржана у Лесковцу, Турнир 3х3 у фудбалу и баскету на тргу у Лесковцу, Дани јагоде, подељена су ауто-седишта новорођеним бебама...“

Подели је присуствовао председник ГрО СНС Лесковац др сци. мед. Горан Цветановић, бројни функционери и чланови одбора.