Вести

ПРЕДСТАВЉЕН НОВИ СНС ИНФОРМАТОР

Активисти Градског одбора Српске напредне странке у Лесковцу представили су суграђанима нови број информатора Српске напредне странке, који у први план ставља кандидатуру Александра Вучића за председника Републике Србије, подржану од стране свих 185 одбора Српске напредне странке.

Образлажући своју кандидатуру за председника Србије, Александар Вучић казао је да су Србији потребни рад, стабилност, инвестиције и будућност и да на власт не смеју да се врате они који су уништили земљу. Да је Србија на правом путу на челу са Александром Вучићем говоре и бројни састанци актуленог премијера са челницима најмоћнијих земаља на свету. Нови број информатора доноси текст о састанцима Вучића са представницима Русије, Немачке, Сједињених Америчких Држава, Кине, Индије и другим званичницима, што показује да је Србија данас поштована у читавом свету.

Србију у 2017. години очекује привредни раст и до 4 посто, а са растом економије повећавају се и пензије, и отвара могућност нових инвестиција. У Србију је у последњих неколико година отворено 55 нових фабрика, 130.000 нових радних места, незапосленост је пала на 13 процената, а само у 2016. години стигло 2 милијарде евра директних инвестиција у нашу земљу.

Последњи број информатора доноси и текстове о инвестицијама у путну инфраструктуру, о подршци младима, као и о набавци најсавременијих медицинских апарата, попут гама ножа, који ће омогућити квалитетније лечење грађана Србије.