Вести

ПРОМОВИСАН И ПОДЕЉЕН НОВИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Данас је на више локација у граду промовисан и подељен нови број СНС Информатора од стране чланова Уније младих.
Нови број овог гласила представила је Марија Стојковић, члан Уније младих:
"Најважнија тема овог броја, која се налази и на насловници, јесте убедљива победа председника Републике Србије Александра Вучића, који је остварио историјски успех, када је листа „Александар Вучић – Заједно можемо све“ освојила 43,95% грађана.
Даље у броју можемо читати о отварању Клиничког центра Србије након завршене прве фазе, о томе да је почело са радом „Дедиње 2“ – новоизграђена зграда Института за кардиоваскуларне болести, а пуштена је у саобраћај и деоница брзе пруге Београд-Нови Сад.
Нови број СНС Информатора доноси нам бројне фотографије са срдачног дочека председника Вучића у оквиру кампање за председничке изборе широм Србије, између осталог и у Лесковцу, где се окупило више хиљада грађана. Млади кандидати за народне посланике Милена Турк, Ђорђе Тодоровић и Јелена Обрадовић постили су породицу Костић у селу Доње Крајинце.
У одељку СНС Панорама можете се информисати о свим оним значајнијим догађајима који су обележили претходни период у свим градовима Србије, међу којима је и Лесковац. У овом сегменту наилазимо на информације о бројним хуманитарним акцијама активиста месних одбора, поделу СНС Информатора и брошуре „Урадили смо заједно“ од стране Уније младих.
Завршена је фасада Парохијског дома, као и спортски терен у школи у Брзи и унутрашња столарија у школи у Винарцу. Реконструисана је улица Ђука Динић, док се и радови на улици Димитрија Туцовића, које је јуче и обишао градоначелник Цветановић, приводе крају. У току је изградња новог објекта МЗ Милентије Поповић и МЗ Раде Жунић. Уређене су стазе на Светоилијском и Шпитаљском гробљу. Отворен је дистрибутивни центар компаније „Прима Нова“. Руководство Града, на челу са др Гораном Цветановићем, обезбедило је средства у износу од око 65 милиона за деблокирање рачуна месних заједница."
О свему овоме и многим другим дешавањима можете се детаљније информисати у новом броју СНС Информатору.