Вести

Саопштење

Градски одбор Српске напредне странке Лесковац и њен председник др Горан Цветановић обавештавају јавност да се навршило 5 година од дана када је грубом крађом одборничких мандата у скупштини града прекројена воља грађана Лесковца. На скупштини одржаној 19. марта 2009. године, Демократска странка је, уз подршку Социјалистичке партије Србије, сменила тадашњег градоначелника др Горана Цветановића и поставила Слободана Коцића. О томе како је ова опција радила и заступала интересе грађана Србије најбоље говори податак, да на изборима одржаним пре неколико дана нису успели да пређу цензус.

Посланички мандати Горана Цветановића у Савезној и републичкој скупштини увек су имали покриће у далеко надмашеном цензусу и подршци грађана, што се не може рећи за др Миодрага Стојковића.

 Обавештавамо јавност да се из градске касе, сваког месеца плаћа рата у вредности од 6, 7 милиона динара за кредит од 400 милиона динара који је Слободан Коцић узео на јесен, пред изборе 2012. године. Иако је имао новац, многе објекте започете у кампањи није нити завршио нити платио, због чега испаштају грађани Лесковца. Уместо нових школа, мостова, улица, вртића ми плаћамо рате кредита предизборне кампање неуспешних људи.