Вести

САОПШТЕЊЕ ГрО СНС ЛЕСКОВАЦ

 

 

На пролеће ове године Србију очекују редовни локални избори. Тада ће грађани Лесковца имати прилику да покажу шта мисле о Демократској странци, која, на ванредним парламентарним изборима 2014. године, у Лесковцу није прешла цензус.

Не сумњамо да ће исте резултате постићи и на предстојећим изборима, с обзиром на то да демократе не умеју да организују ниједну акцију за добробит наших грађана, већ се само баве писањем  саопштења која су базирана на лажима, неистинама, примитивизму.

Ми, представници Српске напредне странке, за сваки глас и наклоност суграђана боримо се и борићемо се радом, свакодневним активностима и  акцијама којима показујемо бригу о свим категоријама становништва.  Можда је за демократе град прљав и неуређен, али по мишљењу неких наших суграђана који дуги низ година живе у иностранству и чији став сматрамо неутралним и објективним, Лесковац никада није био чистији.

 

За време Демократске странке, лоша  и пљачкашка приватизација уништила је све привредне субјекте који су били основа  економског напредовања  Лесковца и Србије. Данас срећом није тако. Отварају се нова радна места, озбиљни инвеститори шире капацитете у Лесковцу и запошљавају раднике.