Вести

Саопштење за јавност ГО СНС Лесковац

Јуче смо били сведоци оштре и неоправдене критике у саопштењу ГО ДС Лесковац, странка која је у деценији иза нас лоповским и кумовским приватизацијама оставила на стотине хиљде људи у Србији и Лесковцу без посла. Демократска странка у Лесковцу је спровела политичка и селективна отпуштања чије негативне последице и данас осећамо. Сада се они представљају као велики душебрижници за грађане и запослене, иако је до умањења зараде у добром делу дошло због последица њихове нестручне рационализације, која градску касу до сада кошта 243 милиона динара.

Овом приликом подсећамо грађане да ДС на мартовским изборима није прешла цензус у Лесковцу, а огромно поверење грађана припало је СНС-у и њеном лидеру. Градоначелник и градско руководство улажу огромне напоре да се што безболније превазиђу бројне грешке из времена када је градом руководио ДС.

Наше политичке противнике позивамо да из свере политиканства и политичарења озбиљно предузму мере да се реформишу, бар онај мали део који је остао у Демократској странци како би актуелно руководство имало какву-такву опозицију, а све у циљу контролисаног политичког и демократског живота у граду.