Вести

СДПС У ЛЕСКОВЦУ НА ЛИСТИ "АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ"

Социјалдемократска партија Србије је коалициони партнер СНС-у на листи „Александар Вучић - Србија побеђује“, речено је на конференцији за новнаре у Градском одбору Спрске напредне странке Лесковац.

И СДПС, попут осталих коалиционих партнера, дели нашу визију да Лесковац усмеримо у позитивном правцу. У протекле три године заједничким снагама урадили смо много тога у области социјалне заштите, водећи бригу о свим категоријама становништва, без изузетака, изјавио је председник Градског одбора СНС-а Горан Цветановић.

Циљ нам је био да створимо боље услове за живот социјално угроженим породицама, старијима, особама са инвалидитетом. Обезбедили смо књиге за сиромашне ђаке, реализовали пројекте геронтодомаћица и персоналних асистената. Наша Установа за одрасле и старије, због добрих услова пословања, међу првима је у Србији добила лиценцу ресорног Министарства. У Центру за социјални рад је, захваљујући ангажовању руководства, уведен ред па више нема чекања пред вратима установе, листе корисника су познате, а исплата редовна, подсетио је Цветановић.

Председница ГрО СДПС Гордана Савић, овом приликом је истакла да коалиција окупљена око СНС-а, заједничким снагама води Србију у боље сутра. СДПС је странка, која се, предвођена председником Расимом Љајићем, залаже за једнакост и правду, за једнаке шансе свих грађана и у свим областима живота.

 На одборничкој листи коалиције „Александар Вучић - Србија побеђује“ у Лесковцу, СДПС ће имати два одборника, Гордану Савић, која ће бити прва жена међу кандидатима, док ће Игор Цветковић бити на месту број 19, речено је на конференцији.