Вести

СНС У ЛЕСКОВЦУ ПРВИ ПРЕДАО ЛИСТУ ГРАДСКОЈ ИЗБОРНОЈ КОМИСИЈИ

Градски одбор Српске напредне странке Лесковац први је предао Градској изборној комисији листу кандидата за одборнике за изборе 24. априла, а први на листи одборника је лидер лесковачких напредњака Горан Цветановић.

На листи „Александар Вучић – Србија побеђује“ за одборнике Скупштине града Лесковца, поред Српске напредне странке, налазе се и Социјалдемократска партија Србије, ПУПС, Активна Србија, Српска народна партија, а листу подржавају и Покрет социјалиста, као и Покрет снага Србије.

Предајући листу „Александар Вучић – Србија побеђује“, са 2 995 потписа сакупљених за три сата, председник Градског одбора Српске напредне странке и актуелни градоначелник Лесковца Горан Цветановић , рекао је да на предстојећим изборима грађани одређују пут којим ће се град Лесковац и држава кретати у наредне четири године.

-  Посебно ми је драго што на листи имамо 30 кандидата и кандидаткиња за одборнике који су млађи од 35 година, и имамо укупно 29 жена - рекао је Цветановић.

-  Наш циљ јесте уједињење, али не зарад власти, већ зарад стварања Лесковца који побеђује - додао је Цветановић.

 Међу 75 одборника има и 10 лекара, 6 дипломираних економиста, 5 просветних радника, 6 инжењера, као и уметника, пензионера, педагога, психолога, правника.