Вести

СПС ДАО ПОДРШКУ КАНДИДАТУ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА СНС-А

Градски одбор Социјалистичке партије Србије дао је своју подршку Горану Цветановићу, председнику ГрО СНС-а, као кандидату за градоначелника Лесковца на предстојећим изборима.

Ово је саопштено на заједничкој конференцији за новинаре Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије, на којој су говорили Александар Ђуровић, председник Окружног одбора СПС-а, и Горан Цветановић, председник ГрО СНС-а.

-  Ми смо се показали као веома добри и квалитетни коалициони партнери, зато ћемо сарађивати и у будућности. Однос је такав да СНС има највећу снагу - додао је Ђуровић.

-  Показали смо вам да ћемо и после избора направити коалицију. Свако има своје листу, своје одборнике, свој начин вођења кампање. С обзиром на то да многе политичке партије говоре у предизборној кампањи како ће с нама у коалицију, ми желимо да народу јасно и гласно кажемо у ком правцу делујемо и на које коалиционе партнере рачунамо у будућности - рекао је Цветановић.

Овом приликом било је речи о споразуму коалиције СНС-а и СПС-а из 2012.године. Како је истакнуто, готово сви циљеви који су били наведени у том споразуму су и испуњени захваљујући сарадњи ове две стране.