Вести

ТРАДИЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВЉАЊЕ СНС ИНФОРМАТОРА

На тргу у Лесковцу, Савет за омладину Градског одбора Српске напредне странке Лесковац данас је представио и поделио најновији број СНС Информатора.

О садржају октобарског броја билтена Српске напредне странке говорила је Александра Павловић и казала:

„На насловници новог броја посебно је издвојен чланак о конституисању нове Владе Републике Србије, чему је посвећен текст о експозеу премијерке Ане Брнабић. Осим тога, пажња је посвећена и великој прослави 14 година постојања Српске напредне странке, која се 21. октобра одржала у нашем граду. Тог дана је председник Републике Србије, г. Александар Вучић, заједно са градоначелником Лесковца, др Гораном Цветановићем, обишао радове на новом Градском стадиону. У Гласнику можемо читати о председниковим посетима Рашком и Моравичком округу, али и посети Власотинцу, где је отворио нови погон немачке компаније Грунер, што ће обезбедити радна места за још 200 радника.

СНС Панорама представља све оне значајније догађаје који су обележили претходни период у свим градовима Србије. У одељку посвећеном Лескову можемо читати о бројним септембарским активностима у нашем граду.

Чланице Форума жена СНС подржале су манифестацију Дани паприке, а активисти месних одбора ђацима првацима су поделили школски прибор. Градоначелник Цветановић је одржаво редовни састанак са директорима основних и средњих школа, посетио прваке ОШ Вожд Карађорђе и поделио им заштитне прслуке. На традиционалном НАЛЕД-овом Септембарском сусрету на Белом двору, градоначелнику је уручена награда за „најчлана НАЛЕД-а“ из редова локалне самоуправе. У току је санација коловоза и тротоара у улици Моше Пијаде, док се приводе крају и радови на путу Лесковац–Вучје. Осветљен је мост на Јужној Морави и надвожњак преко ауто-пута. Потписан је споразум о сарадњи између Града Лесковца и немачке невладине организације АСБ, којим је предвиђена подршка у запошљавању Рома. Одржан је 15. фестивал Лајф, Дани паприке, Фестивал електронске музике, Сабор народног стваралаштва. Градоначелник је посетио породицу Трајковић, која је постала богатија за још један пар близанаца, и том приликом им уручио колица, играчке и ауто-седишта.“