Вести

ТРАДИЦОНАЛНА ПОДЕЛА РУЖА НА ДАН ЖЕНА

Данас, на Дан жена, чланице Форума жена, активисти ГрО СНС Лесковац и председник ГрО СНС Лесковац др сци. мед. Горан Цветановић, традиционално, су делили руже испред Лесковачког културног центра, и на другим локацијама у граду и околини, суграђанкама и честитали празник.
На конференцији за медије обратила се Викторија Драшковић, испред Форума жена ГрО СНС Лесковац, која је честитала припадницама лепшег пола 8. март и казала:
„Данас смо се окупили како бисмо нашим драгим суграђанка уручиле један гест пажње и подсетиле их да се Српска напредна странка залаже за побољшање положаја свих жена, њихово економско, професионално оснаживање. Поред тога, кроз бројне мере пронаталне политике жене се подржавају као мајке и стуб породице. Захваљујући одговорној политици нашег председника Александра Вучића, данас породиље за рођење првог детета добијају 300.000 динара, док се и на локалном нивоу издвајају средства за подршку породицама и мајкама. Значајно је и то што ће од ове године држава помоћи женама које се остваре у улози мајке помоћи да реше стамбено питање износом до 20.000 евра. Председник наше странке господин Александар Вучић се залаже за мир и стабилност, породицу и повећање наталитета и зато га велики број жена подржава. Велико поверење грађани Лесковца су показали и јуче на грандиозном предизборном митингу којем је присуствовао рекордан број присталица, чланова и симпатизера СНС. „