Вести

Трибина у Брестовцу

Српска напредна странка сачинила је листу, пажљиво бирајући најбоље, најугледније, најспособније да својим ангажовањем допринесу победи. Промоција кандидата за изборе за чланове Савета месних заједница, настављена је трибином у Брестовцу. На овој трибини најпре је говорио Жикица Стојановић, кандидат за Савет месних заједница изпред Српске напредне странке у Брестовцу. Он је говорио о томе шта је све урађено у овој месној заједници, али и у околним селима.

Од кандидата са листе СНС-а за Савете месних заједница присутнима су се обратили и Марија Пешић, апсолвент Правног факултета, као И Милош Ранђеловић, наставник музике. Брестовачки крај је изузетно је познат по производњи повртарских култура. О перспективи пољопривредне производње у овом крају говорио је Бојан Тојага, директор Агенције за локални економски развој Лесковца.

Са преко 13 000 чланова, Градски одбор Српске напредне странке у Лесковцу један је од највећих и најорганизованих у Србији. Много тога је постигнуто захваљујући енергији, одлучности и залагању самог председника Градског одбора др Горана Цветановића, који се присутнима обратио на крају трибине.