Вести

ТРИБИНА У МАНОЈЛОВЦУ: "ЦИЉ ПОБЕДА СА 70 ОДСТО ОСВОЈЕНИХ ГЛАСОВА"

Градски одбор Српске напредне странке Лесковац организовао је синоћ предизборну трибину у Манојловцу.

Поред великог броја чланова и симпатизера из Манојловца и околних села, трибини на којој је дата подршка кандидатури Александра Вучића за председника Србије су присуствовали и челници лесковачког одбора Социјалистичке партије Србије, као и челници осталих странака које су подржале Вучићеву кандидатуру.

„Ако на изборима 2. априла победи Александар Вучић, а ко ће други него Александар Вучић, Србија ће сигурно брзо и снажно постати оно што је некад била, а то је лидер стабилности на Балкану. Југ Србије је увек био на зачељу догађаја у Србији. Последњих година се то мења, улагања су велика, побољшава се инфраструктура, отварају се погони, улаже се у школство, социјалну заштиту, културу, пољопривреду, а резултати се већ сада виде иако је потребно време - рекао је председник Градског одбора Српске напредне странке и градоначелник Лесковца Горан Цветановић .

„Жао ми је што немамо тако велике сале јер је сада много људи остало ван сале, колико је унутра толико и испред. Данас је у нашем граду био господин Јанковић и било је само педесетак људи. Јуче био Радуловић било тридесет људи, ни трећину сале нису могли да напуне. У суботу долази Јеремић у позориште, има 250 места. А нас је овде десет пута више од броја места у позоришту - навео је Цветановић и подсетио да  у овој кампањи нема опуштања и да је сваки глас важан.

Он је позвао грађане да на изборима одлучују и срцем, али и разумом, да имају у виду  ко се од кандидата доказао делима, а ко речима.

„Упоредите путеве, железницу, нова радна места. И као што смо отворили прошле године фабрику, као што ћемо отворити ове године, ја вам гарантујем да ћемо и следеће године отворити нову фабрику у нашем граду. Сви заједно можемо јаче, боље. Зато очекујем и наш је задатак да Ускрс дочекамо у радости и срећи, а да изборе завршимо у првом кругу већ 2. априла и наш циљ у Лесковцу је победа са 70 одсто освојених гласова - закључио је председник Градског одбора СНС и градоначелник Лесковца Горан Цветановић.

На митингу су говорили и студенткиња Економског факултета Сашка Јанковић, пољопривредник Томислав Костић и Емилија Митић, дипломирани економиста.