Вести

У ГРДЕЛИЦИ ОБЕЛЕЖЕН МЕЂУНАРОДНИ ДАН МЛАДИХ

Више стотина младих људи из Лесковца, Ниша, Врања, Врањске Бање, Власотинца окупило се данас на дружењу у Грделици које је поводом Међународног дана младих организовао Градски одбор Српске напредне странке Лесковац.

Окупљене младе поздравили су Горан Цветановић, председник ГрО СНС  и актуелни градоначелник Лесковца, Слободан Миленковић, потпредседник ГрО СНС и актуелни градоначелник Врања и Звездан Миловановић, повереник ГрО СНС Ниш и координатор нишавског окружног одбора.

 

„Велика снага свих одбора Српске напредне странке у Србији сте ви – млади људи. Ви нам дајете огромну енергију да мењамо Србију, како бисмо вам обезбедили бољу будућност и како не бисте морали да одлазите из својих градова у потрази за бољим животом – рекао је Горан Цветановић, председник ГрО СНС Лесковац.

 

Он је истакао да је један од приорита Српске напредне странке равномеран регионални развој.

 

„ Наш председник Александар Вучић успео је да Србији врати углед у међународним односима, и да кроз обнову школа, болница, кроз отварање нових фабрика, створи услове за пристојан живот у Србији – додао је Цветановић.

 У име младих присутне је поздравила Александра Илић Пејић.

 

„ Желим да свим младих људима честитам данашњи празник и да се у име свих младих људи захвалим Градском одбору Српске напредне стране Лесковац и председнику Горану Цветановићу на напорима које улажу да младима створе боље услове за живот – рекла је Александра.

Спортске екипе одбора Српске напредне странке надметале су се у кошарци, одбојци, стоном тенису, а организовано је и такмичење у шаху.

 

 

Учесницима су овом приликом подељене захвалнице.