Вести

УЈЕДИЊЕНИ МОЖЕМО СВЕ

На листи "Александар Вучић - Србија побеђује" за предстојеће локалне изборе у Лесковцу, поред Српске напредне странке, налазе се Социјалдемократска партија Србије, ПУПС, Активна Србија и Српска народна партија, речено је на конференцији за новинаре у Градском одбору Српске напредне странке Лесковац.

Листу подржавају Покрет социјалиста, Покрет снага Србије, Српски покрет обнове, Монархистичка странка и Покрет ветерана.

- Критеријум за све предизборне разговоре и склапање коалиције била је тежња да се обезбеди боља будућност Лесковца и боља будућност свих наших суграђана. Није било никаквих компромиса када је реч о напретку, о развоју нашег града, о развоју наше државе. Нисмо желели да дозволимо да предизборне рачунице угрозе наш циљ, а то је да створимо уједињену Србију - рекао је председник Градског одбора Српске напредне странке Лесковац Горан Цветановић.

Овом приликом говорили су и председници странака које се налазе на листи, или подржавају листу "Александар Вучић - Србија побеђује".

- Наша коалиција представља континуитет добрих односа Српске народне партије и Српске напредне странке и сарадње са градоначелником Гораном Цветановићем који нас је позвао да будемо део ове коалиције. Ми смо мала политичка опција и знамо своју политичку тежину. Али такође знамо да смо препоручљив стратешки партнер због добрих односа са Руском федерацијом. - рекао је Александар Пејчић, председник ГрО СНП Лесковац.

 

- Градски одбор ПСС Лесковац даје пуну подршку Српској напредној странци и позитивним променама које је руководство града на челу са Гораном Цветановићем покренуло. Важно је да Лесковац има таквог градоначелника јер је Лесковцу потребан човек који чини све како би свим грађанима било боље - казао је Зоран Јанковић из Покрета снага Србије.

Листу "Александар Вучић Србија победјује" подржали су и Покрет социјалиста и Српски покрет обнове.

- Радили смо у протеклом периоду са коалиционим партнерима онолико колико су на дозвољавале и менталне и организационе способности. Мислим да је то основна препорука на којој бисмо градили будуће односе и због тога смо се одлучили да подржимо листу за локалне изборе коју предводи СНС. Да смо као Покрет социјалиста урадили само Закон о раду било би довољно да кажемо да смо доста урадили како би се у овој земљи боље живело. - рекао је Божидар Вучковић, председник ГрО Покрета социјалиста у Лесковцу.

- Сматрамо да Лесковац иде у добром правцу, боримо се за бољи Лесковац и Српски покрет обнове је спреман да пружи свој пуни допринос у заједничкој борби за бољи Лесковац - рекао је на конференцији за медије председник Градског одбора Српског покрета обнове у Лесковцу Звонимир Митић.