Вести

УРЕЂЕНА РАДНИЧКА, РЕХИБИЛИТАЦИЈА ВЛАЈКОВЕ И УЛИЦЕ КЊЕГИЊЕ ЉУБИЦЕ

Започети су радови на асфалтирању дела коловоза у Влајковој улици, и радови на рехабилитацији саобраћајнице у улици Књегиње Љубице, а радови у улици Радничкој приведени су крају.

Том приликом Кристина Васиљковић, помоћник градоначелника, истакла је следеће:

„Повод данашњег окупљања јесте асфалтирање дела коловоза на државном путу другог А реда број 227 Лесковац – Вучје, односно Влајкове улице, у дужини од око 300 метара. Радови на рехабилитацији коловоза, у вредности од 3 милиона динара, изводе се из програма редовног одржавања државних путева.

Пре десетак дана завршени су радови и на уређењу Радничке улице, у дужини од око 250 метара, чиме је и ова улица, поред многобројних у нашем граду, добила нови сјај.

Свесни смо колико је путна инфраструктура битна за функционисање и напредовање једног града и његове околине, стога настојимо да све саобраћајнице одржавамо у што је могуће бољем стању. Данас ће се започети и радови на изградњи саобраћајнице у улици Књегиње Љубице, у дужини од 178 метара. Средства за реализацију овог уговора, у износу од 2,6 милиона динара, обезбедио је Град Лесковац.“