Вести

ЗАЈЕДНИЧКА ЛИСТА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ, СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ СРБИЈЕ И БОЉЕ СРБИЈЕ

Српска напредна странка, Социјалистичка партија Србије и Боља Србије наступиће са заједничком листом на изборима за чланове савета месних заједница, под именом АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗАТО ШТО ВОЛИМО ЛЕСКОВАЦ.

Коалициони споразум потписали су данас Горан Цветановић, председник ГрО Српске напредне странке Лесковац, Александар Ђуровић, председник ГрО Социјалистичке партије Србије Лесковац и Оливер Антанасијевић, представник ГрО Боље Србије Лесковац.

„Данас је потписан коалициони споразум и у свих 139 месних заједница ћемо наступити са заједничком изборном листом. Надам се да ће избори бити фер и коректни. Позивам све политичке опције да учествују на овим изборима. Позивам групе грађана да се укључе. Ово је полумаратон и свако ко жели озбиљно да се бави политиком потребно је да најпре поштује и уважава основне ћелије заједнице, а када су избори у питању од кућних савета, преко избора за савете месних заједница. Ко трчи полумаратон има шансе да истрчи и маратон а то су локални избори који ће бити за две године. Позивам све који мисле да могу да допринесу, да помогну и грађанима и нама који имамо одговорност да нам се придруже. Сваки предлог ћемо радо прихватити као коалиција.“ Изјавио је овом приликом, председник Градског одбора Српске напредне Странке Лесковац, Горан Цветановић.