Вести

ЗАВРШНА ТРИБИНА ГрО СНС У СРЕДУ, 29.МАРТА У ПЛАВОМ ПАВИЉОНУ

Завршна трибина Градског одбора Српске напредне странке биће одржана у среду, 29. марта, у 20 часова у хали „Плави павиљон“, најавио је Горан Цветановић, председник ГрО СНС, на данашњој конференцији за новинаре.

На конференцији су присуствовали и председници општинских одбора Српске напредне странке у Јабланичком округу, као и коалициони партнери СНС-а из Лесковца, Лебана, Власотинца, Медвеђе, Бојника, Црне Траве.

„Александар Вучић није кандидат само Српске напредне странке, већ је кандидат нашег народа. На предстојећим изборима, 2.априла, једина партија је Србија. Кад кажемо Србија мислимо на земљу вредних људи, на земљу оних који се боре за своју и будућност своје деце, граде фабрике, путеве и пруге, на земљу оних који желе да освоје свет радом и трудом – рекао је предсеник лесковачких напредњака.

Он је поручио да су пред Србијом важни избори на којима се одлучује хоће ли Србија остати на правом путу или се враћа у прошлост.

„За све наше политичке неистомишљенике имамо само једну поруку: не дозвољавамо да нам узмете будућност и да нам срушите све оно што смо створили у претходне четири године – казао је Цветановић.

Он је позвао све грађане и грађанке да 2. априла заокруже број 6 и свој глас дају Александру Вучићу.